Routewijziging doorgeven:

Welke provinciewandelgids?

7 + 5 =

We gebruiken je gegevens alleen om je eventueel een e-mail terug te sturen.

Routewijzigingen

De wandelgidsen worden kort voor of direct na jouw aankoop voor jou gedrukt. Zo beschik je over de meest recente routebeschrijvingen.
Dat neemt niet weg dat er ondertussen alweer wat gewijzigd kan zijn. Dat zal vooral het geval kunnen zijn als je de routes geruime tijd na je aankoop gaat lopen. Kijk bij jouw wandelgids of er inmiddels wijzigingen zijn doorgevoerd.

Routewijzing in de wandelgids Zuid-Holland:
Wijziging in versie 2018-V1:
Route 1 – Struinen door de duinen
Blz. 7, tekstblok 1, even voor het midden: kort na het infopaneel is de beschreven afrastering links langs een paadje weggehaald. Dus let goed op het vage graspad waarop je LA moet. Overstapje staat er nog wel, zal binnenkort ook worden weggehaald.

Routewijzing in de wandelgids Noord-Brabant Oost:
Wijziging op versie 2018-V1: In verband met het vervallen van een akkerpad is route nr 11 – Maasheggen gewijzigd (en daardoor twee kilometer langer geworden). Hier kun je de bijgewerkte routebeschrijving met kaartje downloaden: https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-boxmeer/11506/ Klik op ‘Bekijk routebeschrijving’, vanuit Acrobat kun je de route op één A4tje printen.

 

Graag wijzigingen doorgeven!

Zie je in de tekst aanwijzingen die niet meer kloppen, doe wandelaars na jou dan een groot plezier door ze aan de routemaker te mailen: info@wandelbart.eu. Je kunt ook gebruikmaken van het formulier hiernaast.
De routebeschrijving wordt dan gelijk bijgewerkt waardoor wandelaars na jou weer met de meest recente routebeschrijving op pad gaan.
Bedankt!